2007-08-26

A Nikon D3 itt van, tényleg itt van!


Igen, valóban megjelent a gép, amire annyian vártunk, oly régóta! Eljött a Nikon D3, s magával hozta mindazt, amiről álmodtunk, mindazt, amiről a pletykák szóltak. A Nikon megmutatta, hogy nem kíván lemaradni a Canon mögött!
(tovább…)

5 megjegyzés:

Kalmár Nagy András írta...

Igazabol azert nagyon izgi ez az egesz, mert valojaban 3 gepet kapunk egyben. Megkapjuk a Canon 5D full-frame kepesseget, megkapjuk a D2Xs felbontasat, es megkapjuk a D2Hs sebesseget. Es akkor meg erre par lapattal ra is pakolt a Nikon.

Le lehet menni ISO100-ra, es ami nagyon tetszik, hogy van benne egy szintezo ami a keresoben is mutatja, ha az ember vizszintesen tartja a gepet :)

Kalmár Nagy András írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Kalmár Nagy András írta...

Videok errol a csodas geprol:

Japanul

Angolul

Spanyolul

Nem beszelek mind a harom nyelven, csak Angolul, de a 11FPS-t mindenki erti :D

Névtelen írta...

szerintem akkor lenne esélyük, ha kihoznák egy a canon 5D kategóriájú, árú gépet. A szerkesztőségek már rég ráálltak a Canonra, a nikon lecsúsott a profi bizniszről. A magyar fotósok többsége viszont nem tud megvenni vagy kitermeni egy egymilliós gépet. én évekig vártam a nikon félprofi full frémes gépére. Addig kipróbáltam a 20D-t és a nikon 100d-t és az összehasonlításban messze a Canon volt jobb.

Névtelen írta...

Nikon D3 Raktáron!!
http://www.artwork.hu/termek.php?i=2134